14 листопада, П’ятниця
19:23

Статистика: у вересні зросли інвестиції в економіку Прикарпаття

0
13 листопада, Четвер
18:45

У Кабміні придумали, як гарантувати добудову житла

0
15:53

Віктор Анушкевичус: «Деколи доцільно зробити крок назад, а потім два кроки вперед, ніж впасти у прірву»

0
Наближається завершення 2008 року, якому було притаманно чимало політичних та економічних потрясінь. Як пережив Івано-Франківськ цей рік і що нас чекає попереду?.. Про це ми розмовляємо в інтерв’ю з міським головою Віктором Анушкевичусом.

15:20

В Україні буде новий голова ВР, або чи варто довіряти НУ-НС

0
12 листопада, Середа
13:37

У Франківську буде бал, або танці під час кризи

0
11 листопада, Вівторок
19:25

Ющенко поїхав до Польщі на банкет, або що їдять президенти

0
16:31

Статистика свідчить, що кризи у жовтні ще не було

0
10 листопада, Понеділок
19:37

Бренд Богині

0
П’ятнадцять років тому «Біле братство» готувалося до кінця світу.

Я школярка, біжу з подругами по морозиво. На півдорозі нас переймають якісь усміхнені жіночки, дають плакати, газети під назвою «Юсмалос» і повідомляють радісну звістку: «Діти, на землі воплотився Бог, і він Жінка – це Марія Деві Христос». А далі кажуть: «Можете взяти ці газети безкоштовно, а можете заплатити, скільки є, всі гроші підуть на квіти для Бога Живого Марії Деві Христос».

19:31

10 листопада: пам'ятні дати та події — у 1993 році «Біле братство» проголосило «кінець світу»,

0
14:06

Будівельний бум в Івано-Франківську закінчився. Виглядає, що надовго

0
Останнім часом в усіх місцевих ЗМІ публікуються статті й транслюються передачі по телебаченню і радіо про стан рієлторського ринку в місті Івано-Франківську. Автори та учасники численних інтерв’ю всі як один твердять, що ціни на квартири в Івано-Франківську найнижчі в Україні, їх неможливо знижувати, а квадратні метри житла будуть і надалі швидко розкуповуватися.

13:32

Політична Еліта Прикарпаття. Частина перша. Народжені в СРСР

0
Четверта річниця помаранчевої революції в Івано-Франківську схоже відзначатися не буде. Зрештою другу й третю річницю тут також практично не відзначали. І це при тому, що Івано-Франківщина була одним з найбільш активних регіонів у проведенні революційних подій та першою з усіх областей не визнала результатів другого туру виборів Президента України. Сотні тисяч мешканців Прикарпаття поповнювали ряди учасників майдану у Києві та численних майданів в межах області.

12:50

Особливості політичної рибалки в Галичині

0
Вибори в Галичині завжди свято: строкові, дострокові, місцеві, парламентські, президентські – мешканці галицьких областей активно приймають участь, де б вони не знаходилися на далеких присілках та полонинах чи у віддалених країнах світу.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини