Гарячу воду будуть пускати таки лише у вихідні

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, фактично, підтвердив інформацію про те, що гаряча вода в помешканнях івано-франківців, які не ощасливлені наявністю бойлера чи котла індивідуального опалення, буде лише у вихідні та святкові дні.



«Є величезна заборгованість підприємств теплоенергетики перед НАК «Нафтогазом», є заборгованість державного бюджету перед бюджетними установами всієї України в обсязі понад мільярд гривень. Безумовно, це все, як то кажуть, клубок однієї проблеми і наслідком цього є те, що тиск в газових мережах є недостатнім для того, щоб стовідсотково здійснювати як подачу теплоносія, тобто здійснювати опалення, так і здійснювати гаряче водопостачання»
, — сказав в інтерв’ю місцевому виданню Віктор Анушкевичус.

«Малакава» вирішила дізнатися, яким чином зреагує на таку новацію Громадський форум, який завжди живо цікавився новаціями від міської влади. Проте, як виявилося всюдисущий Громадський форум про припинення гарячого водопостачання у будні дні не знає.

«Перший раз чую про це. Ми проконсультуємося із спеціалістами і якщо дії влади не обґрунтовані, то обов’язково відреагуємо», — сказав Дмитро Бєляєв, голова правління Громадського форуму.

old_editor, 13.11.2008 18:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини