Все більше українців хочуть отримати Грін Карту, а шахраї цим користаються

З 2 жовтня по 1 грудня 2008 року проходить реєстрація на участь в лотереї Грін карт за формою PV-2010.

«Участь в лотереї безкоштовна, — каже Девід Ален, консульський офіцер консульського відділу США, — Якщо ж людина виграє ГрінКкарт, то лише тоді треба буде сплатити в консульському відділі 775 дол. — це ціна візи».

За словами пана Алена, зареєструватися на участь у лотереї можна тільки на сайті www.dvlottery.state.gov/ жоден інший сайт до реєстрації на участь у Грін Карт стосунку не має.

Девід Аленк каже, що працівники консульства знають принаймні ще два сайти, які гарантують, що отримати візу чи виграти у лотерею просто і незаконно виступають під маркою американського консульства.

Щоб убезпечити себе від шахраїв фахівці радять самостійно заповнювати анкету (нагадаємо тільки через вказаний сайт) і вказати свою поштову домашню адресу. Справа у тому, що якщо людина виграє Грін Карт, то повідомлення про це їй приходить тільки листом і тільки із США.

Довідка

За інформацією пана Алена, минулого року Україна стала першою за кількістю заповнених заявок, які надійшли для участі в лотереї Грін Карт з усього світу. Позаминулого року Україна була третьою.

У 2007 році в Україні видано 5 тис. еміграційних віз, 3 тис. — видані через Грін Карт.

old_editor, 12.11.2008 14:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини