Статистика свідчить, що кризи у жовтні ще не було

За інформацією Головного управління статистики в Івано-Франківській області, у промисловості обласного центру Прикарпаття рівень виробництва за січень-жовтень цього року у порівнянні із аналогічним періодом минулого — перевищив 38,6 %.

Підприємствами переробної промисловості досягнуто приросту обсягів виробництва порівняно з відповідним періодом попереднього року на 37,4 %, що обумовлено нарощуванням обсягів у виробництві харчових продуктів та напоїв у 1,9 рази.

За інформацією начальника ГУС в Івано-Франківській області Михайла Колімбровського, високі темпи приросту продукції спостерігалися на підприємствах машинобудування (32,2 %), з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції (11,7 %), целюлозно-паперового (11,7 %), металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів (9,2 %).

Проте знизився випуск продукції проти відповідного періоду попереднього року у хімічній і нафтохімічній (на 39,7 %), легкій промисловості (на 28,1 %), з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, крім меблів, ( на 9,7 %).

У добувній промисловості, яка представлена підприємствами з добування корисних копалин, крім паливно-енергетичних, забезпечено зростання на 67,1 %.

old_editor, 11.11.2008 16:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини