У Франківську зберуться бальники зі всієї Західної України

В Івано-Франківську вперше пройдуть змагання на Кубок Західної України та Кубок міста зі спортивних танців. Вони відбуватимуться у Муніципальному Центрі дозвілля Івано-Франківська.

Зазвичай, у цьому закладі не особливо тепло, а конкурсанти переодягаються прямо на глядацьких місцях. Проте, як повідомили «Малійкаві» у Комітеті фізкультури і спорту МВК, цього разу все пройде без нюансів, адже захід має високий статус.

«Буде тепло, адже опалюються уже навіть всі будинки. А переодягатися будуть у спеціальних роздягальнях», — повідомили журналісту «Малакави» у Комітеті.

Вже 14 листопада організатори змагань очікують приїзд команд зі спортивного танцю зі Львова, Тернополя та Луцька. Івано-Франківськ представлятимуть 10 клубів спортивного танцю. Вони демонструватимуть професіоналізм у виконанні латиноамериканських та європейських танців і змагатимуться за перемогу у 18 номінаціях. Кожна із них враховуватиме вік учасника, складність та фаховість виконання програми.

Переможців молодших груп нагородять 15 листопада. Серед них будуть спортсмени віком від 8 років. 16 листопада відбудеться церемонія нагородження Кубків для переможців у старших вікових групах та підбиття підсумків змагань.

old_editor, 13.11.2008 13:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини