16 квітня, Середа
20:47

Екслюзив. Особливості «перенасиченого» ринку зовнішньої реклами

0
14 квітня, Понеділок
13 квітня, Неділя
22:28

Сказка — ложь, да в ней намёк…

0
«Федота–стрельца» ставили профессиональные и студенческие театры, школьные драмкружки и театральные училища. Сказка написана с такой легкостью, так просто и весело, что кажется: присел автор за стол на минутку, начал писать, да так, не отрываясь, целый час просидел, только перо над бумагой летало, - и, пожалуйста, готово! А на самом деле писал он её семь лет. С перерывами, конечно, но целых семь лет!
22:12

Про культуру, коров’ячі голови та "чорний квадрат" зі здохлих мух

0
В наш час художникам в Україні важко себе реалізувати, втім, так було і за "совків".
21:59

Юля Тимошенко як повернення до джерел

0
Ще трохи і я теж голосуватиму за неї. Чому?
21:53

Фаворити сезону - хіпі і хіппі–глем

0
Весна, весна, за вікном вже квітень, а її ще не видно-де ти, де? Квітень, доречі, дуже цікавий місяць. Коли ще не видно явних проявів весни, бруньки ще не появились, травичка ще не зеленіє, ще всі знаходяться у ступорі, в якомусь очікуванні – ось, ось…
21:49

Філософсько-буденне вітання

0
Привіт. Я Ксюша Петрова - дизайнер креативного одягу для молоді нашого улюбленого Франика. Кожна професія народжується в дитинстві. Ніхто, ні батьки, ні ми самі не помічаємо як вона проростає в нас, як заповнює натхненням творчості і відчуттям польотів у просторі.
21:31

КАБАЛА

0
КАБАЛІСТИЧНИЙ ПЛАН СТАНИСЛАВОВА

Визнання в рейтингу журналу «Фокус» Івано-Франківська як міста в Україні, що є найбільш комфортним для життя, не в останню чергу сталося і через особливий Дух, який найгостріше відчувають гості міста. Ми ж до нього звикли…
21:24

ІНДУЇЗМ: медитація солодша за оргазм!

0
«Західна цивілізація — матеріальна,
Східна — Духовна…»
«Захід є Захід, Схід є Схід.
І вони не зійдуться ніколи»
(Редьярд Кіплінг)

21:16

Гностицизм (нетрадиційний Традиційний* погляд)

0
Грецьке слово «гнозис» означає «знання». Отже, гностики — це ті, що дістали (або прагнуть) знання. Що ж знають гностики? Вони володіють Знанням про секрети досягнення Спасіння. Людина, твердять вони, Спасеться не тому, що творить добрі справи і живе праведним життям (це тільки половина шляху до Знання, а потім і до Спасіння), і не тому, що «вірить» в правильного Бога.
21:10

Колесниченко: Государство провоцирует и подогревает расизм и нетерпимость

0
Народный депутат Украины Вадим Колесниченко обратился к министру внутренних дел, генеральному прокурору Украины, министру юстиции Украины, председателю Госкомтелерадио и председателю Ивано-Франковского облсовета с требованием прекратить разжигание национальной, расовой вражды и ненависти, унижение национальной чести и достоинства граждан по языковому признаку на страницах газеты Ивано-Франковского областного совета «Галичина».
21:07

Мастер сцены

0
Будучи учеником Ивано-Франковской средней школы №3, Юра активно участвовал в художественной самодеятельности.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини