Фаворити сезону - хіпі і хіппі–глем

Весна, весна, за вікном вже квітень, а її ще не видно-де ти, де? Квітень, доречі, дуже цікавий місяць. Коли ще не видно явних проявів весни, бруньки ще не появились, травичка ще не зеленіє, ще всі знаходяться у ступорі, в якомусь очікуванні – ось, ось…



Сніг, дощ, потім знову сніг. Буковель завалило - ось кому повезло ,останній подих, останній позитив зараз ловлять лижники і сноубордисти. Їм позитиву вистачить і до наступного року. А ви колись катались в купальнику і на лижах! Оце я вам скажу креатив!!!! Квітень, як квітень – скажете ви, але ні, це вже не зима і ще не літо-це ВЕСНА!!!!!! І суть у тому, що під час зміни сезонів кожна людина, в повній мірі розкриває одну з важливих якостей дарованих нам природою – це наша оригінальність.

Наступає новий сезон, дуже цікавий тим, що в наше життя вривається колір – до побачення сірість, теплий одяг. Так, колір і ще раз колір із подіумів увірвався до нас в гардероб цієї весни.

Напрочуд, майже всі дизайнери виявились однодумцями – колір і тільки колір править бал-від насичених відтінків веселки, до яскравих графічних принтів у стилі 70-х. Стиль хіппі, навіть хіппі–глем буде фаворитом сезону.

Ви уявляєте брюки-кльош вертаються – невірю, але побачимо. Головне бути вільною і не боятись експериментувати.

Весна –це час активних дій, вона обіцяє бути дуже спекотною!!!!!!! Побажаємо, дівчатам бути дуже розкутими і виставити на показ у квітні, дайте подумати, напевно свою жіночність і сексуальність, якої ой як не вистачало зимою…

old_editor, 13.04.2008 21:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини