Філософсько-буденне вітання

Привіт. Я Ксюша Петрова - дизайнер креативного одягу для молоді нашого улюбленого Франика. Кожна професія народжується в дитинстві. Ніхто, ні батьки, ні ми самі не помічаємо як вона проростає в нас, як заповнює натхненням творчості і відчуттям польотів у просторі.



Просто в один день настає прозріння - ось воно моє. У мене професія проросла з хоббі і я відчуваю себе щасливою людиною, яка займається улюбленою справою, яка живе і захоплена творчістю.

Під час навчання в інституті приходить думка: «чому б не спробувати свої творчі можливості і не вивести думки молоді Франика з інкубатора».

Навчаючись на 3 курсі інституту Культури і мистецтв організовую роботу свого ательє.

«Ательє» - термін, який переважно диктує дизайнеру потреби людей, а не навпаки. Дизайнер тут виступає в ролі виконавця, тому через 2 роки життя диктує нову ідею-дизайн-студію, а це в свою чергу продукує відкриття власного бренду в бутіку «Ксюша Петрова».

Тепер я можу творити.

А звідки ідеї? А вони як вітер, як кохання ... всюди, і невідомо звідки вживаються в мої думки та мою свідомість. Немає однакових думок і ТИ живи своїми. Насолоджуйся і хапай кожну краплину свого креативного, творчого, натхненного, збудженого повітря.



Па. Твоя Ксюша Петрова

далі буде…
old_editor, 13.04.2008 21:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини