Влада розуміє, що без імітації зовнішньої загрози їй важче буде утримувати позиції – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Геращенко Антон та Геращанко Ірина нині обособлюють собою парочку канарейок, котрі, сидячи в золотій клітці, виспівують мелодії, які вигідні їх патронам. На яких, до речі жменька протестувальників під Верховною Радою нині навіює панічний страх за своє майбутнє. Для Порошенка нині Саакашвілі «в екзині» є реальною загрозою для реалізації майбутніх задумів.

Чи потрібно сьогодні Кремлю «проплачувати» подібні акції Руху нових сил (попередньо, варто би детально вникнути в ситуацію – чи це дійсно ця політична сила вдається до таких дій) ? Москва й так не погано заробляє на тому, що російський газ, шляхом напівміфічного «реверсу», обходиться Україні на 30% дорожче. За газ того ж таки «походження» абоненти Луганської та Донецької квазі-народних республік сплачують в 5-6 дешевшу ціну, ніж громадяни України. По електроенергії ситуація аналогічна. Формула «Ротердам+» дає можливість олігархам непогано заробляти на поставках вугілля з того ж таки Донбасу українським ТЕЦ.

Але нинішня українська влада розуміє, що без імітації зовнішньої загрози їй важче буде утримувати позиції. Тому, час від часу, запускаються Геращенки , Ляшки та Шкіряки – щоб, в якісь мірі, відвести фокус уваги суспільства в потрібний владі бік».

Леся, 27.02.2018 17:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини