Закон про реінтеграцію Донбасу є «багаторічною кабалою для України» - журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Так званий «закон про інтеграцію Донбасу» - це конкретне приниження та багаторічна «кабала для України». Практично, даний закон – це відкриття шляху для «суцільного гуманітарного конвою» для Лугандонії з території України. Цим самим, українців-патріотів поставили нижче тих громадян України, котрі зрадили неньку-Україну.

Це затія, хитро спланована в кремлівських кабінетах, та «одобрена» європейськими політиками. Що гірш всього та принизливо – реалізована «рідним» українським парламентом.

Українці від нині практично утримують населення тимчасово окупованих територій – в першу чергу, за рахунок «різниці в цінах» на енергоносії. Жителям «квазінезалежних «ЛНР»-«ДНР» нараховуються українські пенсії , які ними й отримуються в банках на українських територіях. Не виключно, що їм всім, тим котрі проголосували на референдумі за «московську залежність» уряд України «проведе» закон про нарахування 20% «лугандонівських» надбавок – на кшалт «гірських».

Існує й «тіньова сторона» - олігархи отримали реабілітацію для відмивання коштів, зароблених шляхом контрабандних торгових відносин з «ЛНР» та «ДНР».

Леся, 24.02.2018 14:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини