«Заникана справедливість». У Франківську пройшла акція протесту під стінами суду

«Заникана справедливість» - саме під такою назвою в Івано-Франківську небайдужі активісти та представники ЗМІ, організували акцію протесту, сказано у повідомленні у спільноті «Воля Прикарпаття».

 Люди мали намір продемонстрували свою солідарність з українцями щодо вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської. Тож під стінами Івано-Франківського міського суду вимагали розслідування та результатів по резонансних кримінальних і корупційних справах в Івано-Франківську.

«Зокрема, стосовно вбивства Небесної Сотні, справи Тетяни Михайлової, яка навесні в Крихівцях збила трьох людей. Говорили й про розправи з політичними опонентами, справу організатора Євромайдану в Івано-Франківську Максима Кицюка, якого побили наприкінці 2013 року та інше. На акцію прийшли й ті, що постраждали внаслідок квартирних, кредитних афер. Бідкаються, що роками не можуть досягти справедливості у судах», - сказано у повідомленні.

Тим часом активісти обіцяють: на цьому протест не завершився. Кажуть, й надалі здійснюватимуть громадський моніторинг діяльності судів і прокуратури по розслідуванню кримінальних і корупційних справ.

Леся, 05.01.2018 14:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини