Зараз МВС і ГПУ будуть землю рити, щоби знайти вбивць Ірини Ноздровської - волонтер

Зараз і МВС, і ГПУ будуть землю рити, щоб знайти вбивць Ірини Ноздровської, про це у Фейсбуці написав волонтер Роман Донік.

За його словами, шукати будуть «красиво», згідно із законом, з повною доказовою базою, швидко і ефективно. 

«Щоб вийти на камери в білих парадних "мундирах" і урочисто відзвітувати про торжество закону. Але це не буде торжеством закону. Тому що потім буде слідство і справа піде в суд. Там воно буде роками слухатися і відкладатися. Поки не спаде увагу громадськості», - вважає Донік.

А потім, у цій справі, припускає волонтер, буде рішення, яке буде приймати умовний суддя, чий син в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння збив умовну сестру Ірини Ноздровської, тому що з імовірністю в 100% цей суддя відмазував своїх родичів або знайомих або знайомих знайомих від злочину з якого все почалося.

«І що найнеприємніше - плювати суддівським на те, що ми думаємо з їх приводу. У відповідь на грізні пости в фейсбуці, вони напишуть заяву, щоб їм надали відомчу охорону, тому що їм загрожують. Теж за наші гроші. Тому що "немає у вас методів, проти кістки Саприкіна". І вони це знають. Тому що це держава в державі», - додав волонтер.

Леся, 02.01.2018 10:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини