Співробітники СБУ затримали учасників угруповання, які реалізовували наркотики у регіоні

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією в місті Галичі на Івано-Франківщині затримали учасників угруповання, які займались виготовленням та збутом амфетаміну у великих обсягах, повідомляє прес-служба СБУ в області.

Правоохоронці встановили, що троє місцевих жителів виготовляли психотропну речовину в кустарних умовах у приватному помешканні в Галичі. Прекурсори наркоділки отримували самостійно методом хімічного синтезу, інші компоненти купували через Інтернет. За один «виробничий» цикл зловмисники виготовляли до п’яти кілограмів наркотичної речовини. Реалізовували амфетамін наркозалежним мешканцям.

«Оперативники СБ України затримали ділків неподалік міського стадіону під час спроби збуту одного кілограму амфетаміну за ціною сто тисяч гривень. Під час обшуків у квартирі одного з учасників угруповання вилучено ще шістдесят грамів амфетаміну та кілограм марихуани», - сказано у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального Кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру у скоєні злочину та обрані запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Леся, 09.11.2017 11:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини