Вбивство Ноздровської нагадує вбивство Гетьмана та Гонгадзе - активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович про вбивство право захисниці Ірини Ноздровської для «Малакави»:

«Смерть Ірини Ноздровської – це черговий прояв серйозної хвороби, яка вражає нині державні органи . В першу чергу це стосується судової та правоохоронної системи.

Чи планувалося воно заздалегідь, чи сталося випадково – судити важко. Та не варто його ставити поруч в один ряд з «ліквідацією» Вороненкова та Окуєвої . Їх показовість планувалася з метою залякування іноземців - прихильників України.

Вбивство Ірини Ноздровської, по своїй цинічності, в значній мірі ототожнюється з вбивствами В. Гетьмана в 1998 р. та Г. Гонгадзе в 2000 р. Як і тоді, нині це недолуга потуга влади, спрямована на залякування суспільства, цькування свободи слова та критики. Організатори явно взяли за приклад досвід російської влади в усуненні неугідних політиків, журналістів та правозахисників.

Слід очікувати, що, як і вони, розкрите в повній мірі воно не буде. Для вгамування громадської думки, вину скинуть на «стрілочників».

Вчора, 1 січня, було знайдено тіло Ірини Ноздровської. Вона у суді добивалася покарати вбивцю своєї сестри, який керуючи автомобілем у стані спяніння збив її на смерть. Протягом суду Ірині неодноразово погрожували розправою.

Леся, 02.01.2018 09:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини