Страх перед «Юлиною косою» спрацює в напрямку укріплення позицій нині діючого президента – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Рейтинг Юлії Тимошенко «багатоликий» - як скульптури в будистських храмах. Для одних вона «воровка» та газова принцеса, яку справедливо засуджено при Віктору Януковичу. Їй згадають лобизання з Медведєвим та Путіним, підписання кабальних для України, газових угод. Критикують її, як безхатченка, котра змушена орендувати апартаменти для проживання у своїх родичів. В той же час статки її чоловіка О. Тимошенка знаходяться в «тіні».

Та якась частина українців вважає її мало не месією в жіночій подобі – єдиній, котрій під силу навести лад в Україні. Є й такі, котрі відверто притримуються думки, що саме політичні інтриги Юльки привели до розхитування позицій Віктора Ющенка, ситуативний союз з Партією Регіонів знецінив ідеї Помаранчевої революції.

Варто пригадати, що поява Юлії Тимошенко в лютому 2014 р. на сцені Майдану не викликала особливого народного захоплення – як і її висування в кандидати у виборах Президента в травні 2014 р.

Нині Юля Тимошенко може опиратися на якусь групу прихильників. Та кількісно, як і фінансово, група ця виглядає кволо. Варто очікувати, що страх перед «Юлиною косою» спрацює в напрямку укріплення позицій нині діючого президента – або особи, яку «клуб олігархів» вибере кандидатом замість нього».

Леся, 26.02.2018 09:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини