«Ураган» поступається «Енергії» в Кубку України з футзалу»

Івано-франківський «Ураган» поступився львівській «Енергії» у рамках ¼ Кубка України з футзалу «Фінал восьми», який стартував у Луганську. Після феєричної перемоги у Львові, в якій Енергія поступилася з рахунком 2:7 від Івано-Франківських футзалістів в «Екстралізі». Івано-Франківці грали в статусі «номінальних господарів».

Львів’яни розпочали зустріч з «гострих атак» в бік воріт наших футзалістів і вже на дебютних хвилинах Павленко з середини майданчика промчався у бік воріт «драконів» і після помилки Шатурми не залишив шансів голкіперу-Ципунові вийшовши сам-на-сам і пославши м»яча у ворота на 1-ій хвилині (0:1).Після чого гра перейшла на середину поля. На 8 хвилині «енергетики» подвоїли свою перевагу,після небезпечного штрафного на добиванні зіграв Коваленко,оформивши дубль (0:2).Ураган зумів відіграти один м’яч, після атаки наших футзалістів, Шотурма віддав результативний пас на Коваленка,який відправив «шкіряного у нижній лівий кут на 9 хвилині (1:2).Щоправда це все на що спромоглися «дракони» в плані «результативності на табло». На 20 хвилині Рогачов змусив Ципуна витягувати третій м’яч з сітки власних воріт, львівський футзаліст зумів відібрати в центрі поля м’яч та пішовши в контратаку забив в третє (1:3).

На другий тайм підопічним Сергія Гупаленка  вкрай необхідно було забивати «швидкий гол»,щоб зламати гру «Енергії».Івано-Франківці перехопили ініціативу,але цього виявилося не достатньо,адже спостерігався брак у точності ударів. У підсумку «дракони» отримали у свої ворота четвертий м’яч,який провів Валерій Легчанов,відправивши «шкіряного»точно в кут (1:4).

Ураган - Енергія 1:4

Голи: Павлюк, 9 - Павленко, 1, 8, Рогачів, 20, Легчанов, 39

Попередження: Ронін, 4 (Ураган)

Епіцент К-3 - NIK & ARS 6:1

Голи: Коротентко, 6, Шайтанів, 16, Сандецкій, 17, Шевченка, 19, Романівський, 26, Коротенко, 32 - Биканов, 10

Попередження: Подзолков, 14 (NIK & ARS)

Львівхолод - Локомотив 0:4

Голи: Є. Клочко, 3, Сірий, 13, Федорченко, 37, Білоцерківець 37

Попередження: Пунда, 15, Грицина, 35, Федюк, 37 - Кисельов, 7

Лукас - ЛТК 2:5

Голи: Кулька, 9, Курпін, 30 - Свиридов, 7, Кузь, 13, Шпигарь, 20, Лівіні, 21, Іванов, 30

Попередження: Крупін, 37 - Шпигарь, 25

 

Леся, 29.04.2013 09:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини