ФК «Опришівці» володар суперкубка

В останні дні минулого року футбольний клуб «Опришівці» м.Івано-Франківська підвів підсумки сезону 2012 року та був нагороджений першим суперкубком обласного центру.

Святкові заходи розпочалися з подячної Служби Божої за успішний футбольний сезон у церкві Святої Параскевії , яку відслужив священник о.Тарас Огар , що і є вболівальником місцевої команди.

Футбольна команда з мікрорайону Опришівці брала участь у різноманітних футбольних турнірах на яких неодноразово ставала переможцем .

2012 рік для ФК «Опришівці» був найбільш вдалим . За минулий рік футболісти двічі зіграли на центральному міському стадіоні «Рух».У фінальному матчі 9 травня  з нагоди ювілейного кубка до 350-річчя міста команда посіла почесне друге місце та була нагороджена кубком і медалями ювілейного турніру. 30 вересня у фіналі кубка 2012 р. на тій же головній арені міста ФК «Опришівці » здобув кубок Івано-Франківська .

Для здійснення історичної місії нагородження ФК «Опришівці » приїхали  голова та заступник Івано-Франківської міської федерації футболу Іван Гергелюк , Віктор Юзик , які в катехетичному центрі на території церкви нагородили опришівську команду кубком , грамотами , медалями срібного призера II чемпіонату міста серед дорослих та вручили перший суперкубок Івано-Франківська , дипломи , медалі.

Депутат – мажоритарник  міської ради ( фракція ВО «Батьківщина» ) , голова правління ФК «Опришівці» Василь Ревчук вважає , що чотири комплекти нагород за рік – це вдала стратегія правління , головного тренера Володимира Марущака , взаєморозуміння і злагоджена робота всієї футбольної команди , вболівальників .  За успішний сезон депутат висловив слова вдячності та усіх хто доклався до цього,  нагородив подяками .

Також Василь Ревчук подякував Івано-Франківській міській федерації футболу за велику роботу в організації і проведенні різноманітних футбольних турнірів в м.Івано-Франківську .


Леся, 16.01.2013 09:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини