Військові грали із журналістами у футбол

Після успішного проведення футбольного чемпіонату на кубок начальника Івано-Франківського військового гарнізону «силовики» вирішили запросити на дружній поєдинок збірну команду прикарпатських мас-медіа.

  Зустріч відбулась на відкритому полі з штучним покриттям Прикарпатського коледжу фізичного виховання і спорту. В першому турі примхливий жереб звів до зустрічі команду журналістів і офіцерів Івано-Франківського обласного військового комісаріату. Боротьба виявилась запеклішою, ніж можна було очікувати – на перерву команди пішли з нічийним рахунком 3:3. Однак у другому таймі, посиливши натиск, військкоматівці змогли подолати оборону приборкувачів слова. І у важкій боротьбі просто «вибили» перемогу з рахунком 6:4.

Майже без відпочинку, відразу ж по завершенню першого матчу, збірній журналістів довелось грати другу зустріч з військовослужбовцями 114-ї бригади тактичної авіації. Втома, помножена на дощ, далась взнаки, і збірна журналістів вже в першому таймі почала програвати армійцям. Як підсумок –  перемога військових авіаторів з рахунком 6:1.

Ідея такого турніру в нас виникла вже давно, - розповів заступник обласного військового комісара з виховної роботи підполковник Любомир Демчук. – Думаю, не так важливо, хто програв, а хто виграв. Головне, що за підтримки Західного регіонального медіа-центру ми змогли ближче познайомитись з людьми, які творять суспільну думку про армію. Сподіваюсь, що такі зустрічі в нас будуть частішими.

Такого цікавого і небезпечного у всіх розуміннях супротивника ми ще не зустрічали, – наголосив капітан збірної команди 114-ї бригади тактичної авіації Василь Ткачук. – Нам було цікаво побачити на полі тих, кого часто бачимо в екранах телевізорів, чиї прізвища та матеріали читаємо на шпальтах видань та інтернет-ресурсах. І хоча «спортивний бог» сьогодні не був прихильний до журналістів, сподіваємось, це лише додасть їм наснаги на нові футбольні зустрічі з нами.

Звичайно програш при першій зустрічі – це прикро, - зазначив капітан збірної команди прикарпатських журналістів Тарас Кобець.- Однак ми прагнемо реваншу і в же найближчим часом запросимо військовослужбовців на матч-реванш. Хоча нам приємно, що, наперекір усталеним думкам, наші військові мають гарну спортивну форму й так злагоджено грають у командні ігри.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

Леся, 22.11.2012 09:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини