Вихованці Прикарпатського військового ліцею знову в числі кращих

 Вихованці Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату отримали своє чергове призове місце на ІІІ Всеукраїнський спартакіаді військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.

  Загалом  у проведенні спартакіади взяли участь 15 команд ліцеїстів, які змагалися у конкурсі із стройової підготовки, виконанні нормативів з підтягування на поперечині, бігу на 100 та 1000 метрів, метання на дальність навчальної гранати Ф-1, кульової стрільби з пневматичної гвинтівки, перетягування канату та контрольної вправи на смузі перешкод.

 Під час  напруженої боротьби команда Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради здобула почесне загальнокомандне ІІ місце, залишивши позаду сильні команди Севастопольського військово-морського ліцею (ІІІ місце) та Київського військового ліцею ім. І.Богуна (ІV місце). Перемогу ж здобули господарі змагань – ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

  - Наші ліцеїсти зайняли І місце з бігу на 1000 метрів та ІІ місце з метання на дальність навчальної гранати Ф-1, - розповів начальник Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату полковник запасу Микола Мартинюк. - Безпосередню підготовку команди до Всеукраїнської спартакіади здійснювали заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи полковник запасу Микола Куцань та тренер команди, вчитель-методист Олександр Корсак.

   За час перебування у Луцьку ліцеїсти також ознайомилися з історією міста, відвідавши замок Любарта, музей Волинської ікони, виставу «Лісова пісня» Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.

   Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

Леся, 14.06.2012 11:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини