Громада Опришівців обіцяє перекрити магістральну дорогу

Мешканці мікрорайону Опришівці вже неодноразова просять у міської влади відремонтувати асфальтне покриття основної частини вулиці отця Івана Блавацького.

Вчора люди написали звернення до міського голови Віктора Анушкевичуса , зібрали понад 500 підписи і обіцяють перекрити  магістральну вулицю Є. Коновальця.

«Черговий раз звертаємося до Вас з Приводу того, щоб виконавчою владою було вирішено питання ремонту центральної вулиці мікрорайону Опришівці – вул. о. І. Блавацького та інших вулиць цього мікрорайону міста.

Враховуючи те, що неодноразово звернення представників громадськості до міського голови не дають бажаного результату вул.о. І. Блавацького та інші вулиці стають все гірші і гірші, автомобілі рухаються по пішохідній доріжці. Повідомляємо про намір перекрити проїжджу частину вул. о. І. Блавацького.

Про ігнорування соціально-економічного розвитку мікрорайону вдатися до більш дієвого методу перекрити магістральну вул. Є. Коновальця.

Надіємося, щ о виконавча влада виконає якісний ремонт вул. о. І. Блавацького та інших вулиць мікрорайону Опришівці», - йдеться в зверненні.

Як розповідає депутат Івано-Франківської міської ради від фракції «БЮТ-Батьківщина» Василь Ревчук, він вже неодноразово готував депутатські звернення та запити, проте жодної реакції на разі немає.

«Для вирішення цього питання мною направлялися депутатські звернення, у відповідь на які були тільки обіцянки. З приходом весни  асфальт зійшов разом зі снігом, проїжджа частина стала ще гіршою ніж у 2011 році. Як результат, автотранспорт рухається по пішохідній доріжці, де ходять діти до школи, а мешканці незадоволені роботою виконавчої влади, мають намір перекрити проїжджу частину», - зазначив Василь Ревчук.

Леся, 03.05.2012 12:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини