В Опришівцях громада не хоче прибирати власну територію

Громада мікрорайону Опришівці не змогла згуртуватися та разом прибрати територію під час проведення двох останніх толок, тому комунальникам довелося все робити самостійно.

Про це під час оперативної наради у міського голови Віктора Анушкевичуса наголосив перший заступник директора Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Василь Білик.

«Хочу наголосити, що відбулося два суботники, проте в Опришівцях ні територіальна громада, ні депутати округу не прийняли участі. Усі роботи виконували працівники Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку та "Міської ритуальної служби". Навіть те сміття, яке вони обіцяли забрати, так і залишилося, і ми вивозили його своїми силами. Ми на кожній сесії чуємо претензії до комунальної сфери, що ми і те, і інше маємо зробити у Опришівцях, але навіть на  суботник вони
не змогли організувати людей»
, - сказав Василь Білик.

Віктор Анушкевичус у свою чергу зазначив, що обов'язково зверне на це увагу депутатів, які під час сесії міської ради звертають увагу на невирішені проблеми у цьому мікрорайоні, а самі навіть згуртувати громаду не в силі.

«Ви дійсно праві, як на сесії міської ради підходити до мікрофона і висловлювати претензії до всієї виконавчої влади, ніби на Опришівцях світ клином зійшовся, то це можна. В нас всім мешканці рівні незалежно від того, де вони проживають і переваг ніякий мікрорайон отримувати не буде. А тепер, як треба організувати людей і навести порядок у себе на цвинтарі, то нема територіального комітету і нема того депутата, який на сесії міської ради біля мікрофону постійно висловлює свої претензії. І наше завдання не оглядатися, а просто робити свою роботу», - додав Віктор Анушкевичус.

Леся, 18.04.2012 13:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини