Ви там передайте пану Юрію нехай купить три трактори: один собі, один Чорноусу та один Стасюку - Анушкевичус

Цьогорічна зима стала справжньою несподіванкою як для мешканців Івано-Франківська, так і комунальників, яким не вдавалося вчасно розчищати і вивозити сніг з тротуарів та доріг міста.

В зв’язку з цим, двоє депутатів Івано-Франківської міської ради, Володимир Стасюк від фракції ВО «Батьківщина» та  Володимир Чорноус,  вирішили поцікавитися у мера міста Віктора Анушкевичуса, як працювали комунальні служби і скільки людей постраждало внаслідок ситуації, що склалася.

«Прошу надати інформацію:…скільки одиниць снігової техніки було придбано за кошти міського бюджету починаючи з 2006 року; скільки кубометрів снігу було вивезено з вулиць Івано-Франківська в період з 1 січня по 21 лютого; скільки осіб звернулося до травматологічних пунктів з ушкодженнями, які вони отримали через неналежне прибирання вулиць та чи передбачені в бюджеті 2012 року кошти на виплату компенсацій за судовими позовами учасників дорожнього руху про відшкодування збитків завданих станом доріг», - поцікавився Володимир Чорноус.

Натомість, Володимир Стасюк звернув увагу міського голови на прибирання вулиць у місті Чернівці та порадив обмінятися з їхніми комунальними службами досвідом.

Віктор Анушкевичус у свою чергу, нарікав на недостатню кількість техніки та запропонував Юрію Солов’ю придбати три трактори для прибирання міста.

«Ви не думайте, що якщо дати двірникам нові мітли, то вулиці будуть чистими. А якщо техніки немає, то що ви вимагаєте? Ви там передайте пану Юрію нехай купить три трактори: один собі, один Чорноусу та один Стасюку. І будете їздити прибирати вулиці, от вам і буде ідеальний політичний піар», - відповів Віктор Анушкевичус.

Леся, 29.02.2012 11:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини