Мер Франківська садив дерева і розмірковував про людську свідомість
















Сьогодні по всьому Івано-Франківську збирають сухе листя, садять дерева та прибирають сміття. Суботня толока здійснюється за підтримки мера міста Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса, студентського мера Віталія Мерінова та інших молодіжних організацій. Основна мета – зробимо місто чистим.

Сьогодні до толоки долучився навіть Віктор Анушкевичус, проте збирати сміття він не поспішає, він же не прибиральник.

«От ідуть по Набережній компанія молодих людей з випивкою, продуктами та пакетами. А повертаються з пустими руками. , Анушкевичус має прибирати», - зазначає він.

А от посадити дерева – це святе діло. Правда, частину того, що садять, кмітливі івано-франківці викопують і садять на свої дачах. Проте, ці прикрі випадки, міського голову не спиняють.

«Так. Це прикро, що не всі люди свідомі. Та ми і далі будемо насаджувати дерева і робити наше місто кращим. А на рахунок свідомості жителів, то я можу сказати, що з кожним роком вона зростає. Як того року ми поставили лавочку і вона була знищена за тиждень, то цього року – стоїть без змін».

Віктор Анушкевичус задоволений суботньою толокою, бо прийшли не тільки представники молодіжних організацій, а й прості жителі міста Івано-Франківська.

Фото: Світлана Іванків

Леся, 16.04.2011 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини