В Івано-Франківську вже забули, що таке поливання вулиць

Очищення вулиць та доріг міста від пісково-соляних сумішей та пилу і досі залишається для Івано-Франківська неабиякою проблемою.

Про це наголошував на оперативній нараді у міського голови перший заступник мера Зіновій Фітель. Також, нарікають на роботу комунальників, як депутати міської ради, так і мешканці міста.

«Я не один раз казав, що місто після зими потрібно помити і мити його постійно, бо дійсно в нас епідемія туберкульозу, а на вихідних піднявся такий вітер, що ми цією пилюкою тільки і дихали. Мені сказали, що у ДРЕУ, поливочний сезон починається з 1 квітня, а це треба робити тоді, коли зійшов сніг в, поки важкі метали та туберкульозна паличка не піднялися у повітря», - Володимир Стасюк.

«Стосовно поливань вулиць міста, то мешканці вже й забули коли останній раз таке було.....Тож і приходиться дихати пилюкою і нищити свої легені. А ті , що керують містом не дихають пилюкою, вони ту пилюку здіймають своїми дорогими автомобілями...», - обурюється івано-франківець.

У свою чергу, керівник комунального підприємства «Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління» (ДРЕУ) Володимир Юсипів запевняє, що порохотяги працюють цілодобово, крім того працівники щодня прибирають та вивозять купи бруду.

 

Леся, 28.03.2012 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини