Завтра в Івано-Франківську відбудеться автопробіг проти поганих доріг під робочою назвою «Від «Кепки Ануса» до проспекту «Анушкевичюса-Харука»

Завтра о 9.30 під стінами адмінбудинку стартує автопробіг, основна мета якого «делікатно звернути увагу влади на жахливий стан доріг».

Участь у автопробігу візьмуть не тільки перевізники, таксисти, а і фірмани, які приїдуть під стіни адмінбудинку на фірах. Наразі, як відзначає організатор акції Руслан Коцаба, участь у автопробігу зголосилося взяти три фірмани.

«Завдяки бездіяльності ура-патрійотичної укрсучнаціоналістичної влади хрунів та рагулів дороги Франківська доведені до такого стану, що на них можна організовувати хіба що ось такі екстремальні перегони», — відзначає Руслан Коцаба.

Учасники автопробігу закликатимуть владу негайно взятися за ремонт доріг, або відміняти помпезне святкування 350-річчя Івано-Франківська, адже на нього запрошені представники міжнародних організацій, а показати їм у місті нічого.

Руслан Коцаба відзначає, що до участі в ралі під робочою назвою «Від «Кепки Ануса» до проспекту «Анушкевичюса-Харука» запрошуються усі бажаючі на всюдихідних джипах, квадроциклах, циркачі і акробати на ходулях, анатохідці, гужовий транспорт, танки, бронетранспортери тощо.

«Подивимося скільки людей прийде, якщо мало, ну то що ж, значить ми заслуговуємо на ту владу, яку нині маємо в місті», — відзначив в коментарях «Малакаві» Руслан Коцаба.

Леся, 22.03.2012 08:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини