«Ураган» отримав впевнену перемогу

Івано-Франківський «Ураган» приймав на своєму паркеті аутсайдера «Екстра-ліги» хмельницький «Спортлідер +» в рамках 26-го туру. Після впевненої перемоги в попередньому турі над чинним чемпіоном ліги «Енергією»(Львів) в якій «дракони» просто «знесли на паркеті» господарів майданчика з рахунком 7:2. Здавалося, що дане протистояння стане легкою прогулянкою для підопічних Сергія Гупаленка.

Футболісти з Хмельницького продемонстрували характер,але все ж таки івано-франківці виявилися сильнішими, що й було прогнозовано та перемогли з рахунком 6:3.

Ураган активно розпочав зустріч , провів декілька небезпечних атак , після чого «дракони» відкрили рахунок, після помилки захисників у штрафному майданчику суперників гол записав до свого активу Роман Кіндратів на 8 хвилині, пробивши у лівий нижній кут (1:0). Футболісти з Поділля кинулися вперед, щоб вирівняти гру, але зірвавши атаку івано-франківці перейшли в контратаку в результаті якої Роніньо подвоїв перевагу на 11 хвилині (2:0).У другій половині зустрічі виник небезпечний момент поблизу воріт суперника - Андрій Сімка з першої спроби пробив у поперечку воріт , а з другої влучив у руку суперника. Арбітр призначив пенальті, яке не реалізував Петро Шотурма. За декілька хвилин «дракони» потроїли перевагу-забив Євген Валенко запустивши м’яча у самісіньку дев»ятку воріт (3:0). На 31 хвилині «Спортлідер+» зумів забити, після хорошої атаки Сондею залишалося «не що інше», як підставити ногу і переправити «шкіряного» у ворота (3:1).Через дві хвилини по тому подільці зуміли забити в друге. Шевцов запустив м’яча до половини воріт «Урагану», де знайшов  адресата. Віктор Цой , прийняв м’яча і пробив по воротам, але без рикошета не обійшлося і від ноги футболіста «драконів»-«смугастий» залетів у власні ворота (3:2). Ураганівці мобілізувалися і святкували четверте взяття воріт, а Валенко оформив дубль на 34 хвилині (4:2). Через хвилину гольову феєрію провів Андрій Сімка, який після точного пасу Шотурми «загнав» м’яча у сітку воріт суперників  (5:2), а ще одною хвилиною пізніше, він провів останній шостий м’яч (6:2). Хоча останнє слово залишилося за гостями, коли «Ураган» вже просто догравав,тому ж  Віктору Цою вдалося пробити з середини поля у порожні ворота  (6:3).

Також слід зазначити,що в цей день відбулися ще дві зустрічі:

Локомотив 1:1 Єнакієвець

  ЛТК 8:2 Кардинал -Рівне

Таким чином після 26-туру «Ураган» займає 2 місце у командному заліку, відстаючи від Локомотива на один пункт.

В наступному турі підопічні Сергія Гупаленка будуть зустрічатися на виїзді з «Єнакієвцем».


Денис Тиняний

Леся, 16.04.2013 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини