Руслан Марцінків: «Свавілля військовослужбовців на території гаражного кооперативу «Соколи» має бути припинине»

Народний депутат України від фракції ВО "Свобода" Руслан Марцінків скерував депутатське звернення до міністра МВС України Віталія Захарченка з проханням припинити свавілля військовослужбовців ТОВ "Х-АДВАНС" на території гаражного кооперативу "Соколи", що на вулиці Вовчинецькій, 225 в Івано-Франківську.

Активісти гаражного кооперативу "Соколи" вже тривалий час ведуть боротьбу із незрозумілими діями військовослужбовців, що перебувають на території кооперативу. Посадові особи ТОВ "Х-АДВАНС" зайняли ділянку гаражного кооперативу та вимагають всупереч будь-яким нормам завищену плату у власників гаражів. Окрім того, часто звучать погрози про знесення гаражів громади, мовляв, на правах приватної власності.

Народний депутат України, свободівець Руслан Марцінків переконаний, що ситуація, яка виникла – не що інше, як свавілля військовослужбовців та інших структур.

"Зважаючи на відсутність будь-яких законних підстав для підвищення плати власникам гаражів, часті погрози з боку військовослужбовців про демонтаж людських гаражів, більше схиляюсь до думки, що це намагання привласнити собі ласий шматок землі. Думаю, що за цими діями стоять прагнення перетворити територію гаражного кооперативу "Сколи" на чиюсь приватну власність.

З цієї причини я надіслав звернення до Генерального прокурора України та Міністра МВС з проханням припинити свавілля так званих "окупантів". Можливо, це дасть відповідь на те, що коїться. Адже громада вже фактично не знає за що хапатися, аби відстояти свої законні права", – наголосив Руслан Марцінків.

Леся, 08.04.2013 13:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини