«Трагедія» у військовій частині, що дислокована в місті Коломия

Всього за кілька днів до новорічних свят у дітлахів, чиї батьки служать у 17-му окремому батальйоні радіоелектронної боротьби, що дислокований у місті Коломия, сталась трагедія…. Підступна Баба Яга з подільниками, викрала всі до останнього подарунки у доброго Діда Мороза та щиросердечної Снігуроньки. Але на щастя, на допомогу потерпілим дітям вчасно прийшли казкові герої, які разом з найсміливішими дітлахами наздогнали злодіїв і забрали в них вкрадений мішок з подарунками.

  Як ви напевно вже здогадались, власне за таким сценарієм у окремому батальйоні відбулось святкування новорічної ялинки.

 - Ми давно вже хотіли відродити в нашій частині традицію спільних святкувань Нового Року, - зазначив командир частини підполковник Роман Басараб. – І це нам вдалось! Можна сказати, що задоволеними залишились всі. І дітлахи і військовослужбовці.

  До речі сценарій свята придумала  старший радіотелеграфіст старший солдат військової служби за контрактом Світлана Яковлєва, а ролі всіх чарівних героїв, як добрих так і злих зіграли бухгалтер фінансово – економічної служби військової частини солдат військової служби за контрактом Каріна Зикова, діловод штабу військової частини старший солдат військової служби за контрактом Любов Павлюк, заступник командира військової частини з виховної роботи майор Олександр Верстюк. А веселих та запальних скоморохів майстерно зіграли діти військовослужбовців – Катя Верстюк та Владик Яковлєв. Вони допомогли ведучим провести кілька десятків конкурсів для дітей, співали з ними пісні, водили хороводи біля ялинки та загадували різноманітні загадки. Музикальний супровід забезпечив командир взводу старший лейтенант Максим Шаляпін.

 Загалом на свято прийшло 32 дитини віком від одного і до тринадцяти років.  І жоден не залишився без подарунка отриманого з рук Діда Мороза чи Снігуроньки. Хоча для цього потрібно було виконати складне завдання – розповісти вірш чи станцювати, або заспівати гарної української пісні.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

Леся, 26.12.2012 11:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини