Військові і далі розчищають дороги від снігу

Незважаючи на те, що останнім часом не було таких сильних снігопадів стан на дорогах, що зв’язують з собою деякі прикарпатські села можна назвати складним. Адже через вітер вони буквально за кілька годин після розчищення знову задуваються снігом.

Це добре бачать і розуміють військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації, які під проводом МНС приймають участь в ліквідації стихійного лиха. І хоча робочий день у військовослужбовців офіційно до 20 години вони працюють до тих пір поки не розчистять всю закріплену за ними ділянку. Так в перший день роботи вони працювали до другої години ночі, в інші дні до 22-23 годин.   

Зараз вони займаються тим, що розчищають та розширюють дорогу між селами Королівка та Прибілів Тлумацького району Івано-Франківської області, яку місцеві жителі вже назвали між собою «дорогою життя». 

Загалом з часу їх залучення до ліквідації наслідків снігопаду авіатори розчистили понад 60-ть кілометрів доріг в одній з найскладніших ділянок регіону. 

Як наголосив начальник Івано-Франківського військового гарнізону полковник Ігор Павлюк військовослужбовці надаватимуть свою допомогу до тих пір доки це буде потрібно.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

Леся, 20.12.2012 15:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини