Івано-Франківський міський суд відновив права на житло цілого ряду сімей з Івано-Франківська

Нещодавно Івано-Франківським міським судом було завершено розгляд цілого ряду позовів працівників одного з військових заводів Івано-Франківська до виконавчого комітету міської ради.

До суду надійшли заяви від працівників військового заводу, що розташований та території міста Івано-Франківська. Люди посилаючись на протокол своїх профспілкових зборів вимагали від виконавчого комітету міської ради ордерів на вселення до одного з будинків по вулиці Новій, що в обласному центрі.

Під час дослідження матеріалів справи, Судом було виявлено той факт, що позивачі вже досить довгий час проживають у вказаному будинку по вулиці Новій (це підтверджується відповідними відмітками у паспортах, копії яких наявні в матеріалах справи) і є фактичними квартировинаймачами спірної нерухомості.

Незважаючи на це, а також на той факт, що вказаний будинок був прийнятий на баланс міста ще у 2010 році, представник міськвиконкому просив Суд відмовити позивачам у позові в повній мірі.

Розглянувши всі матеріали справи, керуючись статтею 47 Конституції України та іншими законами і нормами, Івано-Франківський міський суд ухвалив рішення, яким зобов’язав виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради видати позивачам ордера на вселення в квартири в будинку по вулиці Новій.

Леся, 25.03.2013 11:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини