Суд виніс вирок калушанину, який намагався легалізувати злочинно здобуті кошти

Закінчилась низка судів по кримінальній справі відносно калушанина, який намагався легалізувати кошти, отримані незаконним шляхом.  Скориставшись довірою власника одного з приватних підприємств та отримавши від нього довіреність, фактично виконував організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції. Маючи на меті збагатитися, незаконно реалізовував прекурсори. Ці речовини він придбавав та реалізовував на підставі фальшивих дозволів та документів.

Таку незаконну діяльність було припинено працівниками відділу податкової міліції Калуської ОДПІ. В результаті реалізації оперативних матеріалів за численними порушеннями чинного законодавства відкрито кримінальну справу. Факти, виявлені працівниками податкової міліції в ході судового слідства підтвердились.

Згідно вироку Калуського міжрайонного суду Івано-Франківської області  громадянину призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном 3 роки 6 місяців з позбавленням права обіймати керівні посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в установах, підприємствах усіх форм власності строком на 2 роки 3 місяці та з конфіскацією ¼ частини належного на праві власності майна та з конфіскацією коштів одержаних злочинним шляхом. Крім того, винуватець повинен відшкодувати більше як тисячу гривень на користь науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Івано-Франківській області за проведення почеркознавчих експертиз.

 

Леся, 18.03.2013 12:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини