«Рожеві» мрії обертаються розчаруванням

Значна кількість підприємств рекламують надання послуг для «покупки товарів в групах» шляхом оформлення доступних кредитів, позик або участі у різного роду програмах фінансування.

Така послуга передбачає залучення грошових коштів громадян спочатку у вигляді першого внеску, чи оплати консультаційних послуг із подальшим внесення учасником щомісячних платежів.

 На території Івано-Франківської області надають послуги у даній сфері представники – консультанти установ що обіцяють швидко надати необхідну або навіть бажану суму коштів.

На перший погляд вигідні умови надання послуг, відсутність довідок про доходи, і майна для застави спокушають громадян скористатися послугами та стати учасниками програм шляхом підписання договорів - великих але не зрозумілих за змістом.

Саме тому до міліції періодично надходять заяви громадян із вимогою повернути вкладені ними кошти для «придбання товарів у групах» і такі випадки не поодинокі.  

У подальшому спроби громадян повернути вкладені кошти вимагають і звернення до судів, однак на той час «рожеві» мрії учасників таких програм обертаються розчаруванням, грошовою кабалою клієнта.

Отож правоохоронці звертаються до прикарпатців перед укладанням договорів не спокушати долі та рішення приймати зважено, зробити це за допомогою фахівців, відгуків в мережі «Інтернет» про такі випадки.

А щоб боргова яма не стали несподіванкою для сімейного бюджету порада членів родини не завадить у такій справі.

Не потрібно сліпо вірити ! Необхідно з’ясувати як це працює!

Леся, 22.03.2013 10:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини