Кандидат в народні депутати України від Об’єднаної опозиції Ольга Сікора боїться за безпеку своєї сім’ї та колег

Кандидат в народні депутати України від Об’єднаної опозиції Ольга Сікора боїться за безпеку своєї сім’ї та колег.

Про це вона повідомила на прес-конференції, що відбулася сьогодні в Калуші.

Нагадаємо, у ніч на 16 вересня у селі Пукові на Рогатинщині, у господарській будівлі на подвір’ї, де проживає довірена особа кандидата у депутати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по Калуському одномандатному виборчому округу №85 Ольги Сікори — Роман Николюк трапилася пожежа.

За словами Романа Николюка, вночі близько другої ночі його розбудив односельчанин: горіла господарська будівля і гараж.

Господар встиг врятувати авто — стару «Волгу», яку вивів із гаража та собаку. Пожежники приїхали майже за годину. Постраждала господарська будівля і вигорів дах. Орієнтовні збитки, за словами Романа Николюка, становлять 40 тис. гривень.

Версію про те, що замкнула електропроводка власник виключає: напруга подається тільки з будинку, а рубильник було вимкнено.

«Це не випадковість, в мене встановлений автовимикач, який вимикає електроенергію при любому замиканні», - говорить Роман Николюк.

Офіційної версії причин пожежі поки що не оприлюднено.

 «Я абсолютно чітко, без сумнівів пов’язую дану ситуацію із своєю передвиборчою компанією», - заявляє кандидат в народні депутати Ольга Сікора.

За її словами, нею був написаний лист до СБУ з проханням захистити її ,членів сім’ї, та родину довіреної особи від подальших посягань.

«Існує небезпека  того, що злочинні дії можуть бути продовжені і  надалі, вони можуть бути і іншими. Сьогодні посягнули на майно, а завтра можуть посягнути на життя та здоров’я», - впевнена Ольга Сікора.

Зазначимо, що це не перший випадок фізичного впливу на представників опозиції.

Як повідомлялося раніше, на Київщині жорстоко побили та порізали довірену особу опозиційного кандидата Дмитра Андрієвського.

А на Волині довіреній особі кандидата в народні депутати невідомі спалили автомобіль.

Леся, 20.09.2012 13:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини