Дороги, відремонтовані за новітньою технологією, не витримали морозів

Вчора на сесії міської ради секретар міської ради Руслан Марцінків визнав, що дороги, які ремонтували того року за новою технологією, не витримали морозів.

Нагадаємо, минулого року ремонт доріг був широко анонсований партією «Свобода». Журналістів навіть запрошували на нічні роботи, аби продемонструвати, що все робиться якісно.

Проте, не так сталося, як анонсувалося. Сучасно відремонтовані дороги не витримали морозів.

З цього приводу Руслан Марцінків виголосив депутатський запит, адресований першому заступнику міського голови Зіновію Фітелю та начальнику управління УКБ Володимиру Ковальчуку з приводу фактів пошкодження ділянок дорожнього покриття, які були капітально відремонтовані минулого року. За його словами,  виконавці ремонтних робіт дали гарантію на якість проведених роботи на три роки, а технічний нагляд здійснювало Управління капітального будівництва.

Проте не всі відремонтовані ділянки витримали перевірку морозом і вже зараз очевидні пошкодження. Саме тому Руслан Марцінків звернувся на сесії з проханням обстежити стан дорожнього покриття на відремонтованих ділянках, роботи на яких здійснювали ТзОВ «Сем буд», ПВКП «БК Арва», ПП «Артбуд Вектор», КП ДРЕУ.

«За результатом перевірки на 13-ти об’єктах, потрібно зобов’язати підрядні організації усунути виявлені недоліки до 1 травня 2012 року», - йдеться у зверненні.

Леся, 30.03.2012 09:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини