У «Свободи» будуть великі проблеми з проходженням у парламент - Бондаренко

Сьогодні Івано-Франківськ відвідав політолог, директор фонду «Українська політика» Кость Бондаренко. Під час прес-конференції він зазначив, що сьогодні політична сила «Свобода» в очах громадян нічим не відрізняється від донецьких представників у владі. Крім того, «Свобода» зупинила свій рух на шляху до парламенту.

 «Є велика кількість тривожних сигналів з тієї самої Львівської області, коли бізнесмени починають говорити: а чим влада «Свободи» відрізняється від влади донецька, чим чиновники від «Свободи» кращі від тих, яких нав'язують з Києва.»Свобода» за останні роки здійснила значне просування на Схід країни. Я відверто не знаю, як сьогодні народ поставиться до «Свободи». У неї була серйозна динаміки приросту, вона фактично підійшла у притул до межі за якою починається уже прохід у парламент. Але ця динаміка на сьогоднішній день зупинилася», - сказав Кость Бондаренко.

 Для того, щоб відновити довіру громадян, за словами політолога, свободівці мають ще цей рік. Також, на думку Костя Бондаренко, «Свобода» повинна здійснити внутрішній аудит кадрів, бо в іншому випадку неї будуть серйозні проблеми під час виборів до Верховної Ради.

 «Якщо протягом цього року не буде продемонстровано серйозний зрушень у цих трьох областях, де «Свобода» перебуває при владі, якщо не буде продемонстровано покращення життя, то очевидно, що у «Свободи» будуть великі проблеми з проходженням у парламент. «Свободі» потрібно провести внутрішню ревізію кадрів, можливостей і ресурсів та самим собі відповісти, а чи готові вони зробити рішучий крок до входу у парламент», - заявив Кость Бондаренко.

Леся, 26.03.2012 11:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини