«Свободівці» вимагають дострокового припинити повноваження міського голови Городенки

Представники Городенківської районної організації ВО «Свобода» вважають, що робота мера м. Городенка є незадовільною та не відповідає передвиборчій програмі. У зв’язку з цим, «свободівці» звернулися до депутатів міської ради з проханням проголосувати за дострокове припинення повноважень мера.

Як розповідають у прес-службі Городенківської районної організації ВО «Свобода» міський голова обіцяв організувати у місті транспорт для громадських перевезень, відновити та розширити мережу дитячих майданчиків, навести лад у міському парку, проте все це залишилося тільки словами на папері.

«Він обіцяв прибрати у міському парку, а крім того, що порізав та здав на металобрухт старі качелі,більше нічого не зробив. Це також була перша зима, коли у Городенці на вулицях міста не прибирався сніг та не посипалися пішохідні доріжки. Він не виконав жодної обіцянки, тому такий мер повинен залишити посаду», - зазначає представник прес-служби  Василь Токарик.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВО «СВОБОДА»

До  депутатів Городенківської міської ради на багато чисельні звернення громадян міста, які висловлюють своє обурення станом справ в м. Городенка.

Жодна з передвиборчих обіцянок голови не виконана. Майже за півтора року діяльності голова не представив бачення перспективного плану  розвитку міста. Розвалив свою «професійну команду» з якою йшов на вибори. За період своєї роботи в якості голови міста Осадчук Р.Р. не зміг консолідувати навколо себе депутатів, щоб вони вирішували проблеми громади. Немає змісту перераховувати ввесь негатив. Все на вулицях міста. Тому без подальших коментарів.

Аналізуючи ситуацію, яка склалася, та відсутність тенденцій подальшого нормального розвитку нашого міста, Городенківська районна організація  ВО «Свобода» звертається до депутатів міської ради виконати свій громадський та депутатський обов`язок. Адже ви є представниками громади, яка в абсолютній більшості негативно відноситься до діяльності міського голови.

Закликаємо Вас скористатися своїми правами, передбаченими  статтею 79 Закону України «Про місцеве самоврядування» та  проголосувати за дострокове припинення повноважень  міського голови.

В разі, якщо депутатам не вистачить мужності своїми діями виразити волю громади, фракція «Свобода» буде ініціювати проведення місцевого референдуму з питанням дострокового припинення повноваження Городенківського міського голови, як це передбачено  чинним законодавством.

 

Леся, 16.03.2012 15:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини