Олександр Сич визнає, що у Коломийській районній раді «свободівці» перегнули палку

Після ганебного голосування фракції ВО «Свобода» під час сесії Коломийської районної ради, коли жоден представник демократичної сили не підтримав заяву про відставку Президента України Віктора Януковича,  керівник Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич заявив, що таким чином «свободівці» відповіли на ігнорування їхньої політичної сил з боку інших фракцій.

«На президії дане питання не розглядалося, проте на сесію воно було внесено, без попереднього погодження з фракцією ВО «Свобода», відповідно фракція зробила демарш в знак протесту проти того, що її ігнорують», - прокоментував журналістам «Фіртки» Олександр Сич.

Також він називає, що ще однією причиною такого голосування стали складні дотеперішні і теперішні взаємовідносин між представниками у Коломийській районній раді та непогодженість у діях. Проте Олександр Сич визнає, що «міра захисту була не адекватною щодо міри нападу» та обіцяє, що винні будуть покарані.

Як результат, відповідно до рішення Івано-Франківського обласного комітету ВО «Свобода», засідання якого відбулося 11 січня 2012 року та наказу голови обласної організації Олександра Сича голову Коломийської районної організації ВО «Свобода» Романа Височанського знято з посади і вирішено направити клопотання політвиконкому ВО про його виключення з партії, також своєї посади позбувся  голова фракції ВО «Свобода» в Коломийській районній раді Михайла Кирилюка, якого усунуто від керівництва «свободівцями» та винесено догану Михайлові Кирилюку.

Леся, 12.01.2012 18:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини