Олександр Сич не втомлюється говорити про конструктивну роботу облради

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич наголосив, що головним завданням сьогодні є розвиток органів місцевого самоврядування. Саме тому, обласною радою було прийнято відповідну програму, яка як вважає голова, успішно реалізована.

«Обласна рада у своїй діяльності від самого початку обрала для себе найголовніший пріоритет – розвиток органів місцевого самоврядування. Ми переконані, що якщо є розвинуте і самодостатнє місцеве самоврядування, тоді є справжнє народовладдя і демократія. Тому я вважаю, що ми успішно втілили програму щодо розвитку органів місцевого самоврядування», - сказав Олександр Сич.

Також Олександр Сич вже вкотре звернув увагу на те, що депутатам обласної ради вдалось досягти конструктивну у роботі на різних рівнях, що дало змогу показати ефективні результати діяльності ради.

«Чи не найголовнішою рисою нашої роботи було намагання досягнути конструктивну на різних рівнях діяльності обласної ради. Злагодженість обласної ради стала запорукою її ефективної діяльності», - додав Олександр Сич.

Леся, 07.12.2011 12:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини