Олександр Сич відповів на відкриті запитання «Молодіжного Союзу Наша Україна»

Голова обласної організації ВО “Свобода” Олександр Сич дав відповідь на відкриті запитання “Молодіжного Союзу Наша Україна” щодо інциденту, який трапився в Івано-Франківську 16 жовтня під час Смолоскипної ходи. 

“Розцінюю цей інцидент, як прикре непорозуміння між представниками двох молодіжних структур, яким бракує досвіду і мистецтва участі у політичному процесі, в тому числі і в справі досягнення компромісу між силами, що мають партнерські відносини. Жодної вказівки від мене щодо ініціювання такого конфлікту не було і, за визначенням, не могло бути.

Вважаю, що ініціатори конфлікту повинні вибачитися за інцидент і не допускати подібного в майбутньому. Поважаю представників політичної партії “Наша Україна” як надійних партнерів по коаліції в обласній раді та високо ціную співпрацю наших політичних сил. Сподіваюся, що ті непорозуміння між представниками обох молодіжних структур, які мають необдуманий і емоційний характер, не відіб’ються на  співпраці націоналістичних та національно-демократичних партій області і не стануть на заваді консолідації проукраїнських політичних сил краю”, – зазначив Олександр Сич.  

 

Прес-служба обласної організації ВО “Свобода”
Леся, 17.10.2011 20:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини