Свобода розказала про те, як відзначили річницю УПА

Прес-служба ВО «Свобода» розповсюдила оптимістичні прес-релізи про те, як урочисто партія відзначила річницю УПА. Було все, і хода в обласному центі, і виїзд до Києва, і концерт, але чомусь у прес-релізі жодним словом не згаданий інцидент із прапором, який свободівці подерли.

«14-16 жовтня Всеукраїнське об'єднання «Свобода» провело ряд заходів по святкуванню 69-ої річниці створення Української Повстанської Армії. Головні урочистості пройшли у столиці у п’ятницю. В Івано-Франківську ж націоналісти організували смолоскипну ходу та молодіжний концерт за участю легендарного гурту «Кому вниз».  Делегацію з Івано-Франківська та області на урочистому віче біля пам’ятника Тарасу Шевченку та марші слави УПА вулицями Києва представляло близько 200 свободівців. Серед них більше 20 депутатів Івано-Франківської міської ради, представники «Студентської Свободи» та прихильники об'єднання. Загалом до святкувань у столиці з цілої України долучились понад 10 тисяч осіб», — говориться у прес-релізі.

Правда, про Смолоскипну ходу у «Свободі» згадали, а от про подерті прапори – мовчок.

«Урочистості щодо відзначення 69-ї річниці УПА у неділю продовжились в Івано-Франківську. За підтримки голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича на Вічовому майдані було організовано молодіжний концерт за участю легендарного українського гурту «Кому вниз» та місцевих виконавців. По його завершенні молодь, разом з лідером «Кому вниз» Андрієм Середою, здійснила смолоскипну ходу до Меморіального скверу, де пройшла поминальна панахида за полеглими героям національно-визвольної боротьби», — говориться в прес-релізі.

Леся, 17.10.2011 15:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини