Більшого злочинця, людини, яка ходить в овечій шкурі і думає, що ніхто не бачить, як оскал вовчий стирчить - я не знаю – Левицький

Партія «Наша Україна» підтримала опозицію та заяву комітету опори диктатури щодо несправедливого рішення Печерського суду, хоч експерти стверджують, що Віктор Ющенко задоволений таким вироком.

«Разом з тим політична партія «Наша Україна» через уповноваженого представника у комітеті опору диктатурі підписала заяву, яку даний комітет вчора прийняв на загальнонаціональному рівні, її підписав і Микола Мартиненко», - сказав Олександр Левицький, перший заступник голови Івано-Франківської обласної партійної організації «Батьківщина».

У Олександра Левицького така поведінка екс-президента не викликає здивування, адже  він повинен повернути борги Януковичу.

«Більшого злочинця, людини, яка ходить в овечій шкурі і думає, що ніхто не бачить як оскал вовчий стирчить - я не знаю чи була і чи буде. Те, що подєльнік Януковича погрів руки і тепер мусить далі відробляти, щоб в нього дачу не забрали. Треба, щоб можна було ще в бджоли побавитися. Я думаю, що три крапки був би найкращий коментар», - вважає Олександр Левицький.

Леся, 12.10.2011 16:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини