Людей міліціянти б’ють, штовхають і кажуть, що у них такий наказ – Левицький

Прихильники Юлії Тимошенко та представники ВО «Батьківщина» зібралися на центральній вулиці Києва та біля Печерського суду на акцію протесту. Правоохоронні органи уважно слідкують за розвитком подій, час від часу лупцюючи активістів. Як розповідають учасники акції, міліціянти добре розуміють, що чинять неправильно, проте з наказом не посперечаєшся.

Про це повідомив інформаційному агентству «Малакава» учасник акції, депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «Батьківщина» Олександр Левицький.

«Людей б’ють, штовхають і кажуть, що у них такий наказ – один тільки прийшов на службу, іншому треба до пенсії доробити, але вони розуміють, що Янукович - сволоч. Київська область, Полтавська, Вінницька – всі правоохоронці з ближніх областей. Ми нарахували 56  двадцятидвомісних автобуси із затемненими вікнами тільки по вулиці Богдана Хмельницького, а це 1100 як мінімум, кажуть, що там міліція зі Східних областей, яка тих кого треба, буде товкти дубинками, але поки що до нас ніхто не виходив», - розповів Олександр Левицький.

Є чимало провокацій, один з прикладів - топлес виступ активісток руху FEMEN, які залізли на дах ЦУМу на Хрещатику і розкидали листівки з текстом: "Включи розум! Зрозумій головне: Тимошенко = Янукович" та скандували нецензурні заклики.

«Роздають листівки від однієї з молодіжних організацій, яка до нас дружня, де написано як виготовляти вибухівку. А коли їх сіпнути, щось їм сказати чи запитати, то одразу заявляються правоохоронці і відтягують назад. Представниці руху FEMEN до пояса роздягнуті вилізли на універмаг і скандували: «Ю і Я – одна х…я». Вони собі покричали, їх всі познімали і міліція їх дружелюбно забрала геть. Я нічого спільного з жіночим рухом не бачу, це звичайні провокації та намагання ототожнити перед людьми Януковича та Тимошенко», - пояснив Олександр Левицький.

Леся, 11.10.2011 16:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини