Юлія Тимошенко не порушувала закон, вона доведе свою невинуватість у Європейському Суді

11 жовтня Янукович виніс „звинувачувальний вирок” своєму головному політичному  опоненту - Юлії Тимошенко. Зробив він це всупереч Конституції, законам України, власним обіцянкам, даним керівникам Євросоюзу, наперекір здоровому глузду та навіть інстинкту власного самозбереження.

Від першої і до останньої літери так звану кримінальну справу проти Юлії Тимошенко було цинічно сфальсифіковано за особистим дорученням Януковича. Під його особисту диктовку написано і „вирок”, за яким до позбавлення волі безпідставно та незаконно засуджена людина, яка не здійснювала жодних протиправних дій і чия невинуватість стала очевидною навіть в ході такого упередженого та замовного «суду”. Не доведено  вини Юлії Тимошенко, у суді не наведено навіть жодного документу, в якому би містився склад злочину чи особиста матеріальна вигода.

Юлія Тимошенко не порушувала законів. В її діях на посаді глави Уряду не було криміналу, а процес проти неї носить політичний характер. Саме тому невинуватість Юлії Тимошенко буде доведена в Європейському суді із прав людини.

Рано чи пізно відповідальність понесуть замовники, організатори і виконавці фальшованих справ проти опозиції.

Янукович, криміналізувавши країну, знищуючи свободи та демократію, проводить політику, яка суперечить європейській політичній культурі. Він ставить під загрозу європейську інтеграцію і саму історичну перспективу України. Його більше цікавлять золоті унітази, межигірське лігвище та сухолуцькі мисливські угіддя. Українцям така влада не потрібна. Вже сьогодні чути, як біля Печерського суду по режиму Януковича калатають дзвони.

Янукович перейшов межу, за якою вже не діють ані Конституція, ані закони, межу, за якою влада тримається лише на багнетах силових структур. Сьогодні вони почали з де-факто військового стану на Хрещатику, а надалі в такому стані хочуть тримати всю країну.

Політичні репресії не змусять нашого лідера і нашу партію зректися своїх принципів,  відмовитися від боротьби. Із сурових випробувань 2010-11 років, які обрушив на нас режим, партія „Батьківщина” виходить сильнішою.

Тепер - ще тісніше згуртуємося навколо свого лідера, якою ми пишаємося як сильним, мужнім, незламним європейським політиком.

Прийшов час обєднуватися не лише політикам, а всьому суспільству, всім патріотам – і разом звільнити країну від політичного та кримінального терору.

Лише один день 11 жовтня стрімко наблизив кінець режиму Януковича. Сьогодні ми ще більше, аніж вчора, упевнені в перемозі над диктатурою, поверненні України на шлях демократичного європейського розвитку.

 

Леся, 12.10.2011 14:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини