«Свобода» наразі не коментує інцидент з порваним прапором НУ

Під час Смолоскипної ходи 16 жовтня о 20:10, поблизу Вічевого майдану, свободівці з невідомих причин почали вимагати від активістів «Молодіжного союзу Наша Україна»  згорнути прапори. Та коли нашоукраїнці відмовилися прислухатися до «поради», то члени ВО «Свобода»  підбігли та силоміць відібрали прапори, порвали їх та привселюдно поламали вудки.

Про це говориться в офіційному повідомленні «Молодіжного союзу Наша Україна».

 В прес-служби ВО «Свободи» «Малакаві» повідомили, що вони наразі  вивчають це питання і поки що жодних коментарів не можуть дати.

 Політолог Андрій Фармуга, вважає, що не зовсім адекватні дії молодих свободівців є великою помилкою членів ВО «Свобода» та принесуть тільки негативні результати.

«Такі дії є більш менш прогнозовані, так як «Свобода» є радикальна партія, яка в своїй ідеології вже несе якісь радикальні речі. Тобто в «Свободі» визнається, що радикалізм є дієвим. Якщо дивитися з точки зору державницьких позицій, то це, безумовно, є погано, так як в країнах, де будь-яка партія застосовувала радикальні методи, зокрема насильство чи спонукання до насильства, то жодного разу це не приводило до успіху. Як показує історія, такі дії є неефективними, а ефективним є компроміс», - вважає Андрій Фармуга.

Зазначимо, що це вже не вперше «Свобода» рве прапори інших демократичних партій. Схожий випадок стався у липні цього року в с.Липа Долинського району, кажуть у «Молодіжному союзі Наша Україна».  

Леся, 17.10.2011 13:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини