Зрада є основою української держави – Фаріон

Ірина Фаріон член політради партії «Свобода» закликає франківців поринути в тишу і зрозуміти, чому сьогодні українці не мають своєї справжньої держави.

«Я не знаю чого хочете ви, але я хочу тиші. Я хочу такої тиші, аби до кінця почути себе, аби до кінця усвідомити, як так, у третьому тисячолітті, ми практично сьогодні без української держави. Відповіді на ці запитання кожен зможе найти у собі, якщо буде шанувати її величність тишу», - сказала Ірина Фаріон.

Щоб побачити майбутнє, на думку Фаріон, не потрібно звертатися до експертів, а поглянути на історію, яка чітко вказує що все розвивається по колу, і сьогодні ми вийшли на рівень зради.

«Завтра буде та, що було вчора. І відповідь на те, що відбувається сьогодні, що відбуватиметься завтра, є в наші історії – кривавій, печальній, сумній, зрадницькій, відступницькій, по колах ходимо! І весь час, на те саме коло найстрашнішого людського відчуття виходимо і це найстрашніше коло людського відчуття називається зрадою. І саме ця зрада є основний творець сьогоднішнього повного, абсолютного занепаду української держави», - вважає Ірина Фаріон.

Леся, 12.09.2011 13:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини