Сила є – розуму не треба: бити жінку – це найпростіша справа

Жахливий інцидент, який трапився минулого тижня, сколихнув усю Івано-Франківську область і не тільки. Молодик, зайшовши в магазин мобільних телефонів, чекав там на зустріч зі своїм товаришем, який працює продавцем у тому ж магазину. Та коли виявилося, що його немає, дуже нервово почав дзвонити по телефону і час-від-часу кидати образливі репліки. Коли ж нахаба почав дорікати продавчині, що вона,  мовляв, голосно спілкується з клієнтами, дівчина не стрималася і попросила його покинути приміщення.

Розлючений чоловік зі словами «зараз тобі буде замічаніє» почав заламувати дівчині руки і смикати за волосся. Та цього йому виявилося замало, і він з силою вдари дівчину головою до столу.

Як результат, потерпілу з діагнозом «струс головного мозку» було госпіталізовано до Обласної клінічної лікарні.

Виявилось, що зловмисникам є сільський голова села Михальче Городенківського району Прикарпаття Василь Слободян – підприємець, обраний війтом від ВО «Свобода».

Як розповів Василь Слободя, все відбувалося зовсім не так: «Надія Світлик, вирішуючи у цей час свої особисті стосунки, розмовляла з подружкою біля входу в магазин, мене, як клієнта на протязі тривалого часу було просто проігноровано. Дочекавшись закінчення розмови, я абсолютно спокійно зробив зауваження Надії Світлик й попросив продати мені ваучер поповнення, на що вона відреагувала надзвичайно бурхливо, на підвищених тонах кинулася на мене й почала брутально ображати, закликаючи повертатися у своє село. Розгорнулася доволі емоційна суперечка в якій я і відштовхнув Надію. Дівчина у цей день спокійнісінько допрацювала до кінця робочого дня й повернулась додому, а вже згодом, близько десятої години вечора, звернулася в лікарню».

Наступного дня, коли Слободян прийшов вибачатися у лікарню, за його словами, брат потерпілої почав вимагати в нього грошову компенсацію у розмірі 50 тисяч гривень. Крім того, він вважає, що це політична провокація з боку молодіжної організації «Батьківщина», членом якої є брат дівчини Віталій Світлик.

За словами Віталія Світлика, грошей він ні від кого не вимагав, але було сказано, що «ви заплатите за лікування сестри», тому чеки з лікарень родина продовжує збирати, щоб потім йому передати.

Також Віталій Світлик, спростував інформацію про відношення «Батьківщини» до цього інциденту.

«Так жорстокого побиття не було, інцидент мав місце, в сестри легкий струс мозку. Я не знав, з якої політичної сили пан Слободян, я просто вступився за сестру і партійна приналежність не має ніякого значення», - заявив Віталій Світлик.

Через психологічний тиск дівчині довелося забрати свою заяву.

«Слободян зараз виплутується всіма можливими способами. Як мені відомо, Тягнибок дізнався про цей інцидент і була команда, щоб затерти цю ситуацію. «Свобода» почала виходити на лікарів і нав’язувати їм свою думку. Сестра перебуває в стані психічного шоку, приходять слідчі, її трусить. Щоб відпочити від цього всього, вона забрала заяву з міліції», - повідомив Віталій Світлик.

Складається таке враження, що для депутатів це вже входить в звичку, адже не так давно по всій Україні прогриміло ім’я депутата Луганської міськради від Партії Регіонів Романа Ландіка, який жорстоко побив дівчину в одному з закладів громадського харчування. Також недавно стався і інцидент зі «свободівцем», який у Рогатинському районі нещадно побив депутата.

Леся, 22.08.2011 15:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини