Безправні дії членів ВО «Свобода» чи провокація?

Знову члени ВО «Свобода» потрапили в центр уваги. 66-річний Дмитро Палійчук звернувся до ЗМІ, щоб встановити справедливість та розв’язати конфлікт з депутатом Івано-Франківської обласної ради від ВО «Свобода», інспектором Державного департаменту інтелектуальної власності Русланом Зеликом.

Пенсіонер розповів, що через те, що він не дозволив купатися у своєму ставу дружині пана Руслана, той пообіцяв з ним розправитися.

«Я орендую став поблизу села Острівець Городенківського району і розводжу там рибу. МНСники попередили мене, що на моєму ставі немає безпечних місць для купання, відповідно я встановив потрібні таблички. Та одного разу прийшла жінка і ще й  з дитиною, щоб купатися у найнебезпечнішому місці, де спуск до води лежить під кутом 50 градусів. Я вийшов і наголосив, що купатися тут заборонено. Не минуло і години, як жінка повернулася з чоловіком середніх років, який представився полковником СБУ і заявив: «Хто ти такий, щоб тут щось забороняти?». Коли я повернувся вже з сільським головою, чоловік при нас розірвав копії договорів про оренду та погрожував розправою. Він чітко сказав: «Я тебе спалю або розберу на запчастини», - і вдарив по капоті моєї машини зробивши вм’ятину. Як я потім дізнався це був депутат Руслан Зелик», - розповів Дмитро Палагіцький.

Коли чоловік звернувся в правоохоронні органи, то йому відмовили в порушенні кримінальної справи і запропонували вгамуватися.

Це була перша зустріч Дмитра Палагіцького з Русланом Зеликом. Вдруге вони побачилися через рік 9 липня 2011 року на тому ж ставі, і за словами пенсіонера, депутат знову прийшов купатися і сказав чоловіку: «Забирайся звідси геть». Тому Дмитро поїхав у село, щоб викликати наряд міліції, і коли вже повертався, то кривдник з дружиною та дітьми йшли додому. Зі слів пана Палагіцького, він попросив депутата залишитися до приїзду міліції, натомість той накинувся на чоловіка з погрозами та образами, а наостанок вдарив діда тростиною по голові.

Сам депутат вважає всі такі розповіді провокацією проти ВО «Свободи».

«Це чергова провокація проти «Свободи», яка вже доводить до маразму, коли стараються такі брехливі речі виносить на загал Тарас Боднар та інші провокатори, щоб очорнити «Свободу». Дії про які розповідають не мають підтвердження з боку правоохоронних органів – це просто булька», - заявив Руслан Зелик.

Леся, 08.09.2011 17:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини