Партія регіонів включила механізм виливання бруду на «Свободу» - Тягнибок

Мало не щотижня у ЗМІ з’являються повідомлення про напади членів партії ВО «Свобода» на громадян. Лідер партії Олег Тягнибок заявив на віче в Івано-Франківську, що всі ці історії звичайні провокації.

«Сьогодні включили в повний хід компрометації проти «Свободи», оббріхування «Свободи». Якщо проти Тимошенко чи Луценка можна відкрити кримінальні справи, то проти свободівців їх не відкриють, бо нема за що, і що вони роблять – починають створювати якісь партійки та громадські організації, які викидають компромат на свободівців. Сьогодні ми маємо наступ абсолютної брехні в Галичині. Партія регіонів включила механізм виливання бруду на «Свободу»саме тут , де є вогнища організованого спротиву проти них», - вважає Олег Тягнибок.

Також він розповів про свою історію побиття молодого студента, яка нібито трапилася з ним особисто у Львові.

«Відкриваю інтернет і читаю, такого то числа, в місті Львові, а я тоді перебував взагалі на Сході України, Тягнибок їдучи на своїй машині, перестрів бідного студента, який їхав на маленькій дев’ятці зі значком учень. Тягнибок йому сигналив, сигналив, щоб він посунувся з дороги, а потім зупинився побив хлопця, розбив йому лобове скло, перекинув авто, сів у машину і поїхав», - розповів Олег Тягнибок.

Лідер свободівців закликав людей не вірити в ту маячню, яка ллється про «Свободу, а оцінювати її за їхніми діями та вчинками.

Леся, 12.09.2011 14:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини