Домовленості про те, щоб не брати партійну символіку чи символіки організацій - не було – Касіянчук

Через нахабні дії членів «Свободи» молоді активісти «Нашої України» відмовилися надалі брати участь у Смолоскипній ході. Потерпіла сторона не розуміє чому вони повинні були згорнути свої прапори, якщо попередньо все було погоджено і ніхто не виступав проти залучення партійної символіки.

«Домовленості про те, щоб не брати партійну символіку чи символіки організацій  - не було. Коли ми виходили з Вічевого майдану, свободівці сказали у наказовій формі, щоб люди, які несли прапори пішли геть. Ми це проігнорували і внаслідок того, троє представників «Свободи» налетіли на двох членів «Молодіжного Союзу Наша Україна», які тримали прапори та силоміць їх відібрали і поламали. Сталося все дуже швидко, ніхто навіть не встиг зреагувати, після інциденту наші люди вийшли з колони та не продовжували брати участь у ході», - розповів «Малакаві» представник «Молодіжного Союзу Наша Україна» Олег Касіянчук.

Як відреагує на такі дії «Наша Україна», Олег Касіянчук, поки не може сказати, майбутній план дій  залежить від Олега Коржака голови Івано-Франківської міської організації «Наша Україна».

Леся, 17.10.2011 16:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини