Олександр Сич відзвітував за рік роботи обласної ради

Сьогодні на сесії Івано-Франківської обласної ради депутати заслухали звіт голови обласної ради Олександра Сича за рік роботи (листопад 2010 – листопад 2011 року)

 Олександр Сич у своєму виступі наголосив на злагодженій співпраці у обласній раді всіх демократичних сил на благо народу, яку вдалося налагодити далеко не всім радам в Україні. 

«Нам вдалося зробити те, про що українці постійно говорять з часу здобуття Незалежності, однак далеко не завжди можуть похвалитися успіхами – консолідувати зусилля націоналістичних та національно-демократичних партій в справі розбудови основ Української держави. Фракції політичних партій ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Наша Україна», «Фронт Змін», Народного Руху України та представник політичної партії «За Україну!» об’єднали свої зусилля і за цивілізованим європейським принципом поділили між собою повноваження та взяли відповідальність за функціонування обласної ради. В процесі подальшої діяльності до цієї неформальної більшості приєдналася фракція партії УДАР. Її стабільність та партнерська взаємовідповідальність стали запорукою успішного функціонування всієї обласної ради», - зазначив Олександр Сич.

Саме завдяки взаєморозумінню між депутатами, в обласній раді протягом 13 засідань вдалося прийняти 289 рішень, які допомогли розв’язати важливі соціально-економічні проблеми.

«Депутатський корпус Івано-Франківської обласної ради без огляду на партійну приналежність і пов’язані із цим світоглядні розбіжності є одностайним при вирішенні важливих соціально-економічних проблем. За звітний період обласна рада на 13 пленарних засіданнях прийняла 289 рішень, в тому числі 20 регіональних цільових  програм, що стосуються різних сфер розвитку області», - додав Олександр Сич. 

Леся, 25.11.2011 14:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини